Polyglot Gathering 2022

La traducció al català està completa al 63% . Tota la informació actualitzada pot trobar-se en anglès així com en .

Preguntes freqüents

Com m'hi puc registrar? Quan costa?

Registration is not opened yet. Subscribe to our newsletter on the main page and follow us on social media to be informed as soon as registration opens and more information about dates and costs is available.

On tindrà lloc el Polyglot Gathering?

The Polyglot Gathering will take place in Teresin, Poland, as it was originally planned for 2020.

Només parlo una llengua. Puc participar-hi?

Sí! Tot i que el Gathering és per a amants dels idiomes, no hi ha cap requeriment formal sobre quants idiomes has de parlar. Si mires el programa de l'any passat (o els videos de l'últim cop) i penses que gaudiries d'un esdeveniment com aquest, llavors ets benvinguda o benvingut a participar. El ventall d'idiomes parlats pels nostres participants va d'1 a >30, amb una mitjana de 6.

Quins idiomes utilitzeu al Gathering?

Tots els participants del Polyglot Gathering tenen un perfil amb la llista d'idiomes en els quals desitgen comunicar-se. No és estrany canviar d'idioma al mig d'una conversa o quan una altra persona s'hi incorpora. Els idiomes més freqüents són anglès, espanyol, alemany, francès, rus i esperanto. No et sorprenguis si la gent al teu voltant de vegades parla un idioma que no has escoltat abans. La majoria de xerrades són en anglès però també es fan servir altres idiomes. Els idiomes utilitzats a cada xerrada s'indiquen sempre al programa.

Heu rebut el meu registre/pagament?

Per al registre, rebràs un correu electrònic de confirmació de seguida. Si no t'arriba, fes-nos-ho saber.
Quan envies el pagament sovint triga uns pocs dies perquè el banc el processi. En qualsevol cas, quan arribi el teu pagament te n'informarem un pocs dies després.

No tinc la possibilitat de transferir diners per endavant. Què puc fer?

Si no t'és possible transferir l'import per endavant, fes-nos-ho saber. Generalment requerim pagament avançat, però podem fer alguna excepció puntual.

És això un altre Polyglot Conference?

No, Polyglot Conference és un esdeveniment diferent organitzat pels nostres amics Richard Simcott i Alex Rawlings que té lloc a diferents països cada any. Hi ha un altre esdeveniment que també recomanem especialment, anomenat LangFest, que té lloc anualment al Canadà. Els tres esdeveniments tracten de reunir políglotes i entusiastes dels idiomes i permetre que la comunitat políglota es reuneixi i comparteixi la nostra gran passió pels idiomes. Estem molt contents de rebre participants que han estat al Polyglot Conference o al LangFest i que vulguin tornar a trobar-se amb amants dels idiomes.