Polyglot Gathering 2022

A magyar nyelvű fordítás 63%-ban kész. Minden naprakész információ megtalálható angolul, valamint .

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Hogyan regisztrálhatok? Mennyibe kerül?

Registration is not opened yet. Subscribe to our newsletter on the main page and follow us on social media to be informed as soon as registration opens and more information about dates and costs is available.

Hol kerül megrendezésre a Polyglot Gathering?

The Polyglot Gathering will take place in Teresin, Poland, as it was originally planned for 2020.

Csak egy nyelven beszélek. Én is részt vehetek?

Igen! Bár a Gathering nyelvek szerelmeseinek szól, nincs hivatalos követelménye annak, hogy hány nyelvet kell beszélned. Ha megnézed az utolsó év programját (vagy a videókat), és úgy gondolod, hogy örömmel vennél részt egy ilyen eseményen, akkor csatlakozz bátran! A résztvevők által beszélt nyelvek száma 1-től 30-ig terjed, 6-os medián értékkel.

Milyen nyelven kommunikálunk a Gathering-en?

A Polyglot Gathering összes résztvevőjének profilján szerepel azon nyelvek listája, amelyeken kommunikálni szeretnének. Nem szokatlan, hogy egy beszélgetés közepén, vagy ha egy újabb résztvevő csatlakozik a csevegéshez a résztvevők nyelvet váltanak. A leggyakoribb nyelvek az angol, spanyol, német, francia, orosz és az eszperantó. Ne lepődj meg, ha a körülötted lévő emberek néha olyan nyelven beszélgetnek, amiről te még csak nem is hallottál. A legtöbb előadás angol nyelvű, azonban előfordulnak más nyelvek is. Az egyes előadások során használt nyelv mindig feltüntetésre kerül a programban.

Megkaptátok a regisztrációmat/befizetésemet?

A regisztrációról azonnal egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni. Amennyiben nem érkezik meg, értesíts minket! Amikor elutalod a díjat, gyakran néhány napba telik, amíg a bank feldolgozza azokat. Miután a befizetésed megérkezik, mindenképpen értesítünk téged néhány napon belül.

Nem tudok előre utalni. Mit tehetek?

Amennyiben nem tudod előre elutalni nekünk a rendezvény díját, kérjük, tudasd velünk! Általában előzetes fizetést várunk el, de ez alól lehetnek ritka kivételek.

Ez egy másik Polyglot Conference?

Nem, a Polyglot Conference egy önálló esemény, amelyet a barátaink, Richard Simcott és Alex Rawlings minden évben különböző országokban szerveznek meg. Van egy másik rendezvény is, amelyet szívből ajánlunk, a LangFest, ezt minden év augusztusában, Kanadában rendezik meg. Mind a három esemény arra törekszik, hogy összehozza a poliglottokat és nyelvrajongókat, és lehetővé tegye a többnyelvű közösség számára, hogy találkozzon és megossza a nyelvek iránti hatalmas szenvedélyét. Nagyon örülünk azoknak a résztvevőknek, akik már voltak a Polyglot Conference és a LangFest eseményein, és szeretnénk újra hasonló gondolkodású nyelvszeretőkkel találkozni.