Polyglot Gathering 2022

A magyar nyelvű fordítás 52%-ban kész. Minden naprakész információ megtalálható angolul, valamint .
This website is about the Polyglot Gathering in 2022. For information about the current edition, follow this link.

Polyglot Gathering Online – April 28 to May 1, 2022

Hé! Hallottál már a Polyglot Gathering-ről?

A Polyglot Gathering a világ legnagyobb nemzetközi rendezvénye poliglottok és nyelvrajongók számára, amely minden év májusában kerül megrendezésre. Ez a fantasztikus esemény rengeteg bámulatos előadással és prezentációval, sokszínű kulturális- és szórakoztató társasági programokkal várja a résztvevőket. És mi a legjobb? Minden a nyelvekkel kapcsolatos!

Az esemény során a résztvevők terjesztik a kultúrák, valamint a nyelvek iránti szeretetüket és szenvedélyüket, tippeket és tapasztalatokat osztanak meg, és ami a legfontosabb, sok nyelvet használnak és gyakorolnak, hogy társalogjanak és szocializálódjanak egymással, meghallgassák egymást és tanuljanak egymástól. Tanulók, tanárok, rajongók, kezdők, profik, tudósok, oktatók, a Polyglot Conference mindnyájunknak szól! Készen állsz a csatlakozásra?

Mit várhatok az idei Polyglot Gathering online rendezvénytől?

Jó, hogy kérdezted! Megértjük, hogy részt venni egy Polyglot Gathering-en anélkül, hogy látnátok poliglott társaitokat, nem ugyanaz az élmény. Azonban azt is tudjuk, hogy mennyire fontos a résztvevőknek, hogy minden évben találkozzanak és tanuljanak egymástól. Ezért szeretnénk a tavalyi rendezvényt kibővíteni és a Polyglot Gathering Online 2022-et egy online, nyelvi tapasztalatokkal teli csomaggá tenni!

Magukkal ragadó előadások

Készülj fel arra, hogy ihletet szerezz a világ minden tájáról érkező poliglottoktól, akik különböző nyelveken megosztják a tapasztalataikat az általuk tartott előadások során, a nyelvekkel kapcsolatos számos különböző témakörben. Akár egy adott nyelvet szeretnél mélységeiben felfedezni, akár a nyelvtanulás különböző módszereiről szeretnél többet megtudni, számos lehetőség közül fogsz tudni választani.

Miután az élő előadások véget értek, újra megnézheted őket annyiszor, ahányszor csak akarod a Polyglot Gathering Online 2022 végetérte után 1 hónapig. Mennyire klassz ez?

Nyelvi gyakorló szobák

Szeretnéd gyakorolni a francia, német, indonéz vagy szuahéli nyelvet? Mi biztosítjuk neked a lehetőséget! Az óriási népszerűségnek örvendő nyelvi gyakorló szobák visszatérnek az idei Polyglot Gathering Online rendezvényen és lehetőséged lesz gyakorolni számos nyelvet az egész esemény során más poliglottokkal együtt. 1 nyelv, 1 óra, 1 szoba, csak válassz egyet és kezdheted is!

Sokszínű program

A beszédek mellett, a Polyglot Gathering Online 2022 rengeteg szórakoztató, nyelvekkel kapcsolatos programokat kínál, amelyeken nézőként vagy akár aktív résztvevőként is ott lehetsz. Jelenleg rengeteg nagy meglepetést tervezünk nektek, ezért kövess minket, mert a későbbiek folyamán konkrétabb részleteket fogunk közölni veletek!

Társadalmi és kulturális foglalkozások

Szórakozzunk közösen és ismerjük meg egymást egy többnyelvű környezetben! A Polyglot Gathering mindig is a résztvevőiről szólt, és ünnepelte a hátterek, kultúrák és nyelvek csodás sokszínűségét. Annak ellenére, hogy mindez jelenleg online zajlik, ez az esemény segít neked, hogy kapcsolatba lépj másokkal, és hogy a poliglott légkört a legteljesebben átérezhesd.

A poliglottok aktív közösségének részesévé válhatsz

Telegram csoportunk már most is aktív és nyitva marad a Polyglot Gathering Online 2022 rendezvény alatt és után is. Szeretnél találni olyan embereket akivel közös az érdeklődésetek, és egy kicsit megismerni őket a rendezvény előtt? Szeretnél kommunikálni a többiekkel a párhuzamos foglalkozások alatt? Szeretnéd tartani a kapcsolatot új ismerőseiddel és barátaiddal? Ha a válaszod igen, ez a megfelelő hely minderre!

Kattints ide a Polyglot Gathering Online 2022 Telegram csoport megtekintéséhez.

Részvételi igazolás

Az esemény végén minden résztvevő e-mailben kap egy részvételi igazolást. Mutasd meg büszkén az iskolában, az egyetemen, a munkahelyeden, vagy a nagymamádnak, unokádnak!

Készen állsz rá, hogy megszerezd a jegyed a rendezvényre?
A lenti gombra kattintva rögtön le is foglalhatod virtuális helyedet.

Szeretnél előadóként hozzájárulni az esemény létrejöttéhez?

What did the participants say in 2020?

Kik szervezik ezt az eseményt?

Az esemény alapítói és az első három kiadás fő szervezői 2014 és 2016 között Judith Meyer, Chuck Smith és Martin Sawitzki voltak. Később a Polyglot Conference a németországi Berlinből a szlovákiai Pozsonyba költözött, és azóta is az Education@Internet (E@I) nevű nonprofit szervezet rendezi. A fő szervezője Peter Baláž, valamint a nonprofit társaság poliglottokból és rendezőkből álló elkötelezett csapata.

Tudj meg többet a csapatról

A Education@Internet (E@I) egy online projekteket kivitelező nemzetközi csapat, amely 1999-ben kezdte meg tevékenységét. A csapat szakértelmére alapozva az E@I jogilag 2005-ben alapult meg politikailag semleges és nem kormányzati ifjúsági szervezetként.

E@I elképzelése egy harmonikus és békés világ, amelyben minden polgár könnyedén és gyorsan kommunikálhat az egész világon.

A szervezetnek a tevékenységeit ennek a jövőképnek megfelelően, nemzetközi önkéntesek egy csoportjának segítségével végzi. Ezek a tevékenységek olyan projektek megszervezését és támogatását foglalják magukban, amelyek az akadályok nélküli nemzetközi kommunikáció fontosságának és hasznosságának jelentőségét terjesztik.

Amennyiben nagyra értékeled a szervezet Polyglot Gathering létrejöttének érdekében végzett munkáját, és szeretnél hozzájárulni a tevékenységéhez, kérlek fontold meg annak anyagi támogatását, a programok fenntartásának elősegítése érdekében.

Kövesd a Polyglot Gatheringet a közösségi média oldalakon, hogy mindig naprakész információid legyenek!