Polyglot Gathering 2022

A magyar nyelvű fordítás 52%-ban kész. Minden naprakész információ megtalálható angolul, valamint .
This website is about the Polyglot Gathering in 2022. For information about the current edition, follow this link.

A konferencia magatartási kódexe

Online konferenciánk minden résztvevőjének, szponzorának és önkéntesének el kell fogadnia az alábbi magatartási kódexet. A szervezők az esemény teljes időtartama alatt be fogják tartatni ezeket a szabályokat a résztvevőkkel. Minden résztvevőtől elvárjuk az együttműködést annak érdekében, hogy mindenki számára biztosítani tudjuk a biztonságos környezetet.

Segítségre van szükséged?

Elérhetőségeinket megtalálod a Kapcsolatok oldalon.

A gyors változat

Konferenciánk célja, hogy zaklatástól mentes konferencia élményt nyújtson mindenki számára, nemtől, nemi identitástól, nemi önkifejezéstől, kortól, szexuális beállítottságtól, fogyatékosságtól, fizikai megjelenéstől, testi adottságoktól, faji-, etnikai-, és vallási hovatartozástól (vagy annak hiányától) függetlenül. A konferencia résztvevőinek semmilyen formában történő zaklatását nem toleráljuk, és nem tűrünk semmilyen olyan magatartást sem, amely ahhoz vezethet, hogy az esemény egy másik résztvevője ne érezze magát biztonságban, vagy úgy érezze féltenie kell saját testi-, szellemi épségét. A szexuális tartalmú beszéd és képek nem nem helyén valók egyik konferencia helyszínen sem, beleértve a beszédeket, workshop-okat, közösségi eseményeket, csevegőszobákat, Twitter és más online médiákat. A konferencia ezen szabályait megszegő résztvevőit a konferencia szervezői belátásuk szerint pénzvisszatérítés nélkül szankcionálhatják vagy kizárhatják a konferenciáról.

A kevésbé gyors változat

A zaklatás magában foglalja a nemre, nemi identitásra és annak kifejezésére, korra, szexuális irányultságra, fogyatékosságra, fizikai megjelenésre, testméretre, faji, etnikai és vallási hovatartozásra vonatkozó offenzív szóbeli megjegyzéseket, valamint a közterületen mutatott szexuális tartalmú képeket, a szándékos megfélemlítést, a követést, "trollkodást", sértegetést vagy becsmérlő megjegyzéseket, a személyes vagy politikai támadásokat, a beszédek vagy más események folyamatos megzavarását és a nemkívánatos szexuális figyelmet. Ez a nyilvános és a személyes üzenetekre egyaránt vonatkozik.

A zaklatásnak többféle formája létezik. Az alábbiak mindegyike zaklatás, de a lista nem teljes.

Elvárjuk, hogy azon résztvevők, akiket bármilyen zaklató magatartás megszüntetésére szólítottak fel, azonnal tegyenek eleget a kérésnek.

A szponzorokra és támogatókra is vonatkozik a zaklatásellenes politika. Különös tekintettel a szexuális tartalmú képekre, tevékenységekre vagy egyéb anyagokra, amelyek használata nem megengedett az eseményen.

Amennyiben egy résztvevő bomlasztó vagy zaklató magatartást tanúsít a konferencia szervezői minden szükségesnek tartott intézkedést megtehetnek, beleértve az elkövető figyelmeztetését vagy kizárását pénzvisszafizetés nélkül.

Ha zaklatnak, észreveszed, hogy mást zaklatnak, vagy bármilyen egyéb problémád adódik, kérjük, lépj velünk kapcsolatba a abuse@polyglotgathering.com. Írd le röviden mi történt, amennyiben az incidens írásban történt és lehetséges, csatolj egy képernyőképet is. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a probléma a lehető leggyorsabban kezelve legyen.

A konferencia munkatársai örömmel segítenek a zaklatást elszenvedő résztvevőknek abban, hogy biztonságban érezzék magukat a konferencia teljes időtartama alatt. Nagyra értékeljük a részvételedet!

Elvárjuk a konferenciánk összes résztvevőjétől, hogy minden konferenciatevékenység során betartsák ezeket a szabályokat, ideértve a beszédeket és a társasági eseményeket is.