Polyglot Gathering Online 2021

Bu dildeki çevirinin 69%'i tamamlanmıştır. Tüm güncel bilgilere İngilizce dahil ulaşılabilir.
Çevrimiçi
20-23 Mayıs 2021

Hey! Polyglot Gathering'i duydunuz mu?

The Polyglot Gathering is the world’s biggest international event for polyglots and language lovers which is being organized every single year at the end of May. This fantastic event is fully packed with awesome talks and presentations, rich cultural activities and fun social program. And what is the best part? Everything is related to languages!

During the event, the participants spread their love and exercise their passion for cultures and languages, share tips and experiences, and most importantly use and practice many languages to discuss, listen, learn, and socialize with one another. Learners, teachers, enthusiasts, beginners, professionals, scientists, educators, Polyglot Gathering is here for all of us! Are you ready to join?

2021'de Polyglot Gathering ikinci defa çevrimiçi olarak gerçekleşecek!

The first Polyglot Gathering took place in Berlin, Germany in 2014–2016, followed by Bratislava, Slovakia in 2017–2019, and finally, there was an online version of this event in 2020 due to the COVID-19 pandemic. This year you can look forward to Polyglot Gathering Online 2021, once again on May 20–23, 2021!

Durun, Polyglot Gathering bu yıl Polonya'nın Teresin şehrinde yapılmayacağı anlamına mı geliyor?

Maalesef hayır, COVID-19 salgını hala devam ediyor ve mevcut zor zamanlarda böylesine büyük bir uluslararası etkinlik düzenleyerek katılımcılarımızın güvenliğini riske atmak istemiyoruz. Ne kadar hepinizi şahsen görmek istesek de bunu önümüzdeki yıl yapmak zorunda kalacağız çünkü Polonya'nın Teresin kentindeki Polyglot Gathering etkinliği Mayıs 2022'ye ertelendi.

Polonya'da olacağı planlanmış Polyglot Gathering 2020 için zaten bir bilet satın aldınız (ertelenmeden önce) ve 2021 yılına mı aktardınız? Şanslısınız! Biletiniz sadece Polyglot Gathering 2022 etkinliği için aktarılmıyor, hem de Polyglot Gathering Online 2021 için hiçbir ekstra ücret ödemeden bir bilet görevi görüyor. Detaylı bilgi için lütfen e-postanızı kontrol edin.

Katılımcılar geçen yıl ne dediler?

Bu yılki Polyglot Gathering Online'dan neler bekleyebilirim?

We’re glad you asked! We get it, having a Polyglot Gathering without being able to see your fellow polyglots live is not exactly the same. However, we know how important it is for our participants to meet every year and learn from one another, which is why we want to expand upon our last year’s event and make Polyglot Gathering Online 2021 a complete package full of unique online language experiences!

Büyüleyici sunumlar

Get ready to get inspired by polyglots from around the world who are going to share their experiences by giving live talks in many languages about a huge variety of subjects related to languages. Whether you want to explore a specific language in depth, or you want to learn about different methods to learn languages, there will be more than enough cool talks for you to choose from.

Canlı konuşmalar bittiğinde Polyglot Gathering Online 2021'in bitiminden sonraki 1 ay boyunca dilediğiniz kadar tekrar izleyebileceksiniz. Bu ne kadar harika, değil mi?

Dil pratik odaları

Would you like to practice your French, German, Indonesian, or Swahili? We’ve got you covered! The hugely popular language practice rooms will make a return during this year’s Polyglot Gathering Online and you will be able to practice a wide and vibrant variety of languages throughout the entire event with other polyglots. 1 language, 1 hour, 1 room, just pick one and go ahead!

Kapsamlı bir program

Polyglot Gathering Online 2021 konuşmaların yanı sıra seyirci veya aktif bir katılımcı olarak bulunabileceğiniz dillerle ilgili birçok eğlenceli aktivite sunacak. Şu anda sizin için çok sayıda harika sürpriz planlıyoruz, bu nedenle daha spesifik ayrıntıları açıklayacağımız zamana kadar bizi takipte kalın.

Sosyal ve kültürel etkinlikler

Let’s all have fun together and get to know each other in a multilingual environment! Polyglot Gathering has always been about its people and celebrating the beautiful diversity of backgrounds, cultures, and of course languages. Despite the fact that everything is happening online during the current times, this event will make you interact with others and allow you to feel and embrace the polyglot atmosphere to the fullest level.

Aktif olan çokdilliler topluluğunun bir parçası olmak

Telegram grubumuz zaten etkindir ve Polyglot Online Gathering Online 2021 sırasında ve sonrasında açık kalacaktır. İlgi alanlarınızı paylaşan diğer insanları bulmak ve belki de onları Buluşma'dan önce biraz tanımak mı istiyorsunuz? Oturumlar sırasında birbirinizle iletişim kurmak ve paralel oturumlar boyunca kimin ne yaptığını görmek mi istiyorsunuz? Yeni bağlantılarınızla ve arkadaşlarınızla sonra iletişim halinde kalmak mı istiyorsunuz? Cevabınız evet ise, bütün bunlar için en iyi yerdesiniz!

Polyglot Gathering Online 2021'in Telegram grubuna göz atmak için buraya tıklayın.

Katılım Sertifikası

Her katılımcı etkinliğin sonunda e-posta yoluyla katılım sertifikası alacaktır. Bunu okulunuzda, üniversitenizde, işyerinizde veya büyükannenize veya torununuza gururla gösterin!

Bu etkinliğin organizatörleri kimlerdir?

The founders of the event and main organizers of the first three editions in 2014–2016 were Judith Meyer, Chuck Smith and Martin Sawitzki. Afterwards, Polyglot Gathering moved from Berlin, Germany to Bratislava, Slovakia and has been organized ever since by a non-profit organization Education@Internet (E@I), with Peter Baláž as the main organizer along with the rest of this organization’s dedicated team of polyglots and organizers.

Ekip hakkında daha fazlasını okuyun

Education@Internet (E@I), 1999'da aktif hale gelmiş çevrimiçi projeler yürüten uluslararası bir ekiptir. E@I ekibin uzmanlığına dayanarak yasal olarak 2005 yılında siyasi açıdan tarafsız ve bir sivil toplum gençlik kuruluşu olarak kurulmuştur.

E@I’nin vizyonu uyum ve barış içinde tüm vatandaşların dünya çapında kolaylıkla ve hızla iletişim kurabildiği bir dünya görüşüdür.

Bu kuruluşun faaliyetleri bu vizyon doğrultusunda ve uluslararası bir gönüllü grubunun yardımıyla yürütülmektedir. Bu faaliyetler, engelsiz uluslararası iletişimin önemini ve faydasını yayan projeleri organize etmeyi ve desteklemeyi içerir.

Bu kuruluşun Polyglot Gathering ile ilgili çalışmalarını takdir ediyorsanız ve etkinliklerin gerçekleştirilmesine katkınız olsun istiyorsanız, lütfen projelerinin sürdürülebilirliğinin sağlanması için finansal olarak bizi destekleyin.

En son gelişmelerden haberdar olmak için Polyglot Gathering'i sosyal medya hesaplarınızdan takip edin!