Polyglot Gathering Online 2021

La traducció al català està completa al 87% . Tota la informació actualitzada pot trobar-se en anglès així com en .
Online
20-23 de maig, 2021

Ep! Has sentit parlar sobre el Polyglot Gathering?

El Polyglot Gathering és l'esdeveniment internacional més gran del món per a políglotes i amants dels idiomes, i és organitzat cada any al final de maig. Aquest fantàstic esdeveniment està ple de increïbles xerrades i presentacions, riques activitats culturals i un divertit programa social. I quina és la millor part? Tot està relacionat amb els idiomes!

Durant l'esdeveniment, els participants escampen el seu amor i exerciten la seva passió pels idiomes, comparteixen trucs i experiències, i el més important, utilitzen i practiquen molts idiomes per discutir, escoltar, aprendre i socialitzar amb els altres. Aprenents, professors, entusiastes, principiants, professionals, científics, educadors, el Polyglot Gathering està aquí per a tots nosaltres! Estàs llest per unir-t'hi?

El 2021 el Polyglot Gathering tindrà lloc online per segon cop!

El primer Polyglot Gathering va tenir lloc a Berlin, Alemanya durant 2014-2016, va seguir Bratislava, Eslovàquia durant 2017-2019 i, finalment, va haver una versió online d'aquest esdeveniment el 2020 a conseqüència de la pandèmis de la COVID-19. Aquest any pots comptar amb el Polyglot Gathering Online 2021, un altre cop durant 20-23 de maig del 2021!

Espera, això vol dir que el Polyglot Gathering no tindrà lloc a Teresin, Polònia aquest any?

Desgraciadament no, encara estem patint la pandèmia de la COVID-19 i no volem arriscar la seguretat dels nostres participants organitzant un esdeveniment internacional tan gran durant aquesta situació. Malgrat que ens encantaria veure't en viu, haurem de fer-ho l'any vinent perquè el Polyglot Gathering a Teresin, Polònia s'ajorna fins el maig de 2022.

Ja havies comprat un tiquet per al Polyglot Gathering 2020 de Polònia (abans de que fos ajornat) i l'has transferit al 2021? Estàs de sort! No només es transfereix com un tiquet per al Polyglot Gathering 2022 sinó que també serveix com a tiquet per al Polyglot Gathering 2021 sense costos addicionals. Si us plau comprova el teu correu electrònic per a més informació.

Què van dir els participants l'any passat?

Què puc esperar del Polyglot Gathering Online d'aquest any?

Ens alegra que ho hagis preguntat! Ho entenem, tenir un Polyglot Gathering sense ser capaç de veure els altres políglotes en viu no és exactament el mateix. De totes formes, sabem com és d'important per als nostres participants trobar-se cada any i aprendre uns dels altres, és per això que volem estendre l'esdeveniment de l'any passat i convertir el Polyglot Gathering Online 2021 en un paquet únic ple d'experiències idiomàtiques online!

Presentacions captivadores

Prepara't perquè políglotes de tot el món t'inspirin i comparteixin les seves experiències fent "xerrades en viu en molts idiomes" sobre un gran ventall de matèries relacionades amb els idiomes. Tant si vols explorar un idioma específic en profunditat o si vols aprendre diferents mètodes per aprendre llengües, hi haurà ponències de sobres per triar.

Quan les xerrades en viu s'acabin, les podràs veure un altre cop tants cops com vulguis fins a un mes després del Polyglot Gathering Online 2021. Oi que està bé?

Sales de pràctica d'idiomes

T'agradaria practicar el teu francès, alemany, indonesi o suahili? Ho tenim! Les molt populars sales de pràctica d'idiomes tornaran durant el Polyglot Gathering Online d'aquest any i podràs practicar una àmplia i vibrant varietat d'idiomes durant tot l'esdeveniment amb altres políglotes. 1 idioma, 1 hora, 1 sala, només cal que en trïis una i endavant!

Un programa divers.

A més de les xerrades, el Polyglot Gathering Online 2021 oferirà moltes activitats divertides relacionades amb els idiomes, en podràs formar part tant com a espectador com a participant actiu. En aquest moment estem planificant moltes sorpreses per a tu, així que estigues atent ja que anirem anunciant detalls més concrets.

Activitats socials i culturals

Divertim-nos junts i coneguem-nos en un entorn multilingüe! El Polyglot Gathering ha sigut sempre sobre la seva gent i ha celebrat sempre la meravellosa diversitat de procedències, cultures i, evidentment, idiomes. Malgrat tot estigui passant online en aquests temps, aquest esdeveniment et farà interactuar amb d'altres i et permetrà sentir-te envoltat al màxim per un ambient políglota.

Ser part d'una comunitat activa de políglotes.

El nostre animat grup de Telegram ja està actiu i estarà obert durant i després del Polyglot Gathering Online 2021. Vols trobar altres persones que comparteixen els teus interessos, i potser conèixe'ls una mica abans del Gathering? Vols comunicar-te amb ells durant les sessions per saber qui està fent què durant les sessions paral·leles? Vols seguir en contacte amb aquests nous amics després? Si la teva resposta és sí, aquest és el lloc per a tot això!

Fes clic aquí per veure el grup de Telegram del Polyglot Gathering 2021.

A certificate of attendance

Each participant will receive a certificate of attendance by e-mail after the end of the event. Proudly show it in your school, university, workplace or to your grandmother or grandson!

Qui són els organitzadors d'aquest esdeveniment?

Els fundadors de l'esdeveniment i principals organitzadors de les tres primeres edicions (2014-2016) van ser Judith Meyer, Chuck Smith i Martin Sawitzki. Després, el Polyglot Gathering es va traslladar des de Berlin (Alemanya) a Bratislava (Eslovàquia) i ha estat organitzat des d'aleshores per una organització sense ànim de lucre Education@Internet (E@I), amb Peter Baláž com a organitzador principal juntament amb la resta de l'equip de políglotes i organitzadors d'aquesta organització.

Read more about the team

Education@Internet (E@I) és un equip internacional que realitza projectes online que és activa des del 1999. Basant-se en l'experiència de l'equip, E@I es va constituir legalment el 2005 com una organització juvenil, políticament neutral i no governamental.

La visió de E@l's és la d'un món en harmonia i pau, on tots els ciutadans es poden comunicar globalment amb facilitat i rapidesa.

Les activitats d'aquesta organització es realitzen d'acord a la seva visió, i amb l'ajut d'un grup internacional de voluntaris. Aquestes activitats inclouen organitzar i donar suport a projectes que difonen la importància i utilitat d'una comunicació internacional sense barreres.

Si valores el treball d'aquesta organització referents al Polyglot Gathering i t'agradaria contribuir a la realització de les seves activitats, si us plau, considera donar-hi suport econòmic per garantir la sostenibilitat dels seus projectes.

Segueix el Polyglot Gathering a les xarxes socials per estar en contacte amb les últimes actualitzacions.