Polyglot Gathering Online 2021

La traducció al català està completa al 87% . Tota la informació actualitzada pot trobar-se en anglès així com en .

Preguntes freqüents

Com m'hi puc registrar?

Emplena el formulari de registre.

Quan costa?

Informació detallada sobre els costos es pot trobar a la pàgina de registre .

On tindrà lloc el Polyglot Gathering?

A conseqüència de la pandèmia de la COVID-19, el Polyglot Gathering serà un esdeveniment virtual. Pots participar-hi des de qualsevol lloc del món, sempre i quan tinguis una connexió a internet.

El proper any, el Polyglot Gathering tindrà lloc a Polònia, tal i com es va planejar inicialment per a l'any 2020.

Només parlo una llengua. Puc participar-hi?

Sí! Tot i que el Gathering és per a amants dels idiomes, no hi ha cap requeriment formal sobre quants idiomes has de parlar. Si mires el programa de l'any passat (o els videos de l'últim cop) i penses que gaudiries d'un esdeveniment com aquest, llavors ets benvinguda o benvingut a participar. El ventall d'idiomes parlats pels nostres participants va d'1 a >30, amb una mitjana de 6.

Quins idiomes utilitzeu al Gathering?

Tots els participants del Polyglot Gathering tenen un perfil amb la llista d'idiomes en els quals desitgen comunicar-se. No és estrany canviar d'idioma al mig d'una conversa o quan una altra persona s'hi incorpora. Els idiomes més freqüents són anglès, espanyol, alemany, francès, rus i esperanto. No et sorprenguis si la gent al teu voltant de vegades parla un idioma que no has escoltat abans. La majoria de xerrades són en anglès però també es fan servir altres idiomes. Els idiomes utilitzats a cada xerrada s'indiquen sempre al programa.

Heu rebut el meu registre/pagament?

Per al registre, rebràs un correu electrònic de confirmació de seguida. Si no t'arriba, fes-nos-ho saber.
Quan envies el pagament sovint triga uns pocs dies perquè el banc el processi. En qualsevol cas, quan arribi el teu pagament te n'informarem un pocs dies després.

No tinc la possibilitat de transferir diners per endavant. Què puc fer?

Si no t'és possible transferir l'import per endavant, fes-nos-ho saber. Generalment requerim pagament avançat, però podem fer alguna excepció puntual.

És això un altre Polyglot Conference?

No, Polyglot Conference és un esdeveniment diferent organitzat pels nostres amics Richard Simcott i Alex Rawlings que té lloc a diferents països cada any. Hi ha un altre esdeveniment que també recomanem especialment, anomenat LangFest, que té lloc anualment al Canadà. Els tres esdeveniments tracten de reunir políglotes i entusiastes dels idiomes i permetre que la comunitat políglota es reuneixi i comparteixi la nostra gran passió pels idiomes. Estem molt contents de rebre participants que han estat al Polyglot Conference o al LangFest i que vulguin tornar a trobar-se amb amants dels idiomes.