Polyglot Gathering Online 2021

De tekst is al voor 88% naar het Nederlands vertaald.
Alle actuele informatie kan teruggevonden worden in het Engels, alsook .

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik registreren?

Vul het registratieformulier in.

Wat is de kostprijs?

Gedetailleerde informatie over de kostprijs kan je vinden op de registratie pagina

Waar zal de "Polyglot Gathering" plaatsvinden?

Wegens de COVID-19 pandemie, zal de "Polyglot Gathering 2021" virtueel plaatsvinden. Iedereen , die een internet verbinding heeft, eender waar op de wereld kan deelnemen

Volgend jaar, zal de "Polyglot Gathering" in Polen doorgaan, zoals oorspronkelijk gepland voor 2020.

Ik spreek maar één taal. Mag ik deelnemen?

Ja! Omdat de bijeenkomst voor taalliefhebbers is, is geen vereist voor wat betreft het aantal talen. Als je het programma of de video's van vorig jaar bekijkt en je denkt dat je van zo'n evenement kan genieten, ben je welkom. Het aantal talen dat de deelnemers spreken, gaat van 1 tot meer dan 30, met een mediaan van 6.

Welke talen worden er tijdens de bijeenkomst gebruikt?

Alle deelnemers van de "Polyglot Gathering" hebben een profiel met lijst van de talen waarin zij wensen te communiceren. Het is niet ongebruikelijk om tijdens een gesprek over te schakelen naar een andere taal omdat er iemand nieuw bijkomt. De meest gebruikte talen zijn Engels, Spaans, Duits, Frans, Russisch en Esperanto. Wees niet verbaasd wanneer iemand een taal spreekt die je nog nooit gehoord hebt. De meeste voordrachten zijn in het Engels, maar andere talen worden ook gebruikt. De talen waarin de voordrachten gegeven zullen worden, worden steeds vermeld in het programma.

Heeft u mijn registratie/betaling ontvangen?

Na registratie, zal u onmiddellijk een bevestigingsmail ontvangen. Indien niet, laat het ons aub weten. Banken hebben soms enkele dagen nodig om een overschrijving te verwerken. Wanneer we de betaling ontvangen, zullen we u ten laatste enkele dagen nadien informeren.

Ik kan geen geld op voorhand overschrijven. Wat kan ik doen?

Wanneer het niet mogelijk is, om geld op voorhand over te schrijven, kan je ons contacteren. Normaal gezien vragen we om op voorhand te betalen, maar misschien kunnen we een uitzondering maken.

Is dit een nieuwe "Polyglot Conference" ?

Neen, de "Polyglot Conference" is een apart evenement dat georganiseerd wordt door onze vrienden Richard Simcott en Alex Rawlings. Het wordt elke jaar in een ander land georganiseerd. LangFest is een ander evenement, dat jaarlijks in augustus in Canada plaatsvindt en we ten zeerste aanbevelen. Deze drie evenementen proberen polyglotten en taalenthousiastelingen samen te brengen om hun passie voor talen te delen. We verwelkomen graag de deelnemers van de "Polyglot conference" , Langfest en andere taalliefhebbers.