Polyglot Gathering Online 2021

Bu dildeki çevirinin 69%'i tamamlanmıştır. Tüm güncel bilgilere İngilizce dahil ulaşılabilir.

Sıkça sorulan sorular

Nasıl kayıt olabilirim?

Kayıt formunu doldurunuz.

Ücret ne kadar?

Ücretlerle ilgili ayrıntılı bilgileri kayıt sayfasından bulabilirsiniz.

Polyglot Gathering nerede gerçekleşecek?

COVID-19 pandemisinden ötürü Polyglot Gathering 2021 çevrimiçi bir etkinlik olacaktır - dünyanın herhangi bir yerinden internet bağlantınız olduğu sürece katılabilirsiniz.

Polyglot Gathering 2020 için planlandığı gibi gelecek yıl Polonya'da gerçekleşecektir.

Sadece bir dil konuşuyorum. Ben de katılabilir miyim?

Evet! Gathering dil tutkunları için olsa da kaç dil konuşmanız gerektiği gibi resmi bir gereklilik yoktur. Eğer geçen yılın programına (veya son seferdeki videolara) baktıysanız ve böyle bir etkinlikten keyif alacağınızı düşünüyorsanız o zaman katılabilirsiniz. Katılımcılarımız tarafından konuşulan dil aralığı, ortalama 6 olmak üzere 1'den 30'a kadardır.

Gathering'de hangi dilleri kullanıyorsunuz?

Polyglot Gathering'in tüm katılımcılarının iletişim kurmayı diledikleri dillerin listesini içeren bir profili vardır. Konuşmanın ortasında veya başka bir kişi sobhete dahil olduğunda dili değiştirmek beklenmedik bir durum değildir. En sık kullanılan diller İngilizce, İspanyolca, Almanca, Fransızca, Rusça ve Esperantodur. Çevrenizdeki insanlar bazen daha önce duymadığınız bir dili konuşursa şaşırmayın. Çoğu konuşmalar İngilizce dilindedir, ancak diğer diller de kullanılmaktadır. Her konuşmada kullanılan diller her zaman programda belirtilmiştir.

Kaydımı/Ödememi aldınız mı?

Kayıt için hemen bir onay e-postası alacaksınız. Eğer e-posta ulaşmazsa lütfen bize bildirin. Ücretinizi havale ettiğinizde bankanın bunu işleme koyması genellikle birkaç gün sürüyor. Her iki durumda da, ödemeniz ulaştığında birkaç gün sonra sizi bilgilendireceğiz.

Size önceden parayı havale etme imkanım yok. Ne yapabilirim?

Eğer ücretinizi önceden bize ödemeniz mümkün değilse, bize bunu bildirin. Genellikle peşin ödeme talep ederiz, ancak nadir bir durumda istisna yapabiliriz.

Bu da başka bir Polyglot Conference mı?

Hayır, Polyglot Conference, arkadaşlarımız Richard Simcott ve Alex Rawlings tarafından her yıl farklı ülkelerde düzenlenen ayrı bir etkinliktir. Her yıl Ağustos ayında Kanada'da düzenlenen ve LangFest isminde kesinlikle önerdiğimiz başka bir etkinlik daha var. Bu üç etkinlik de çokdilli kişileri ve dil tutkunlarını buluşturup bu çok dilli topluluğun bir araya gelmesiyle dillere olan büyük tutkumuzun paylaşılmasını sağlıyor. Polyglot Conference ve LangFest'lerde bulunan ve hemfikir dil severlerle tekrar buluşmak isteyen katılımcıları ağırlamaktan çok mutluyuz.