Polyglot Gathering Online 2021

A magyar nyelvű fordítás 89%-ban kész. Minden naprakész információ megtalálható angolul, valamint .

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Hogyan regisztrálhatok?

Töltsd ki a regisztrációs lapot.

Mennyibe kerül?

A költségekkel kapcsolatos részletes információk a regisztráció oldalon találhatók.

Hol kerül megrendezésre a Polyglot Gathering?

A COVID-19 járvány miatt a Polyglot Gathering 2021 egy virtuális esemény lesz. Részt vehetsz rajta a világ bármely pontjáról, amennyiben van internetkapcsolatod.

Jövőre a Polyglot Gathering Lengyelországban lesz, ahogy az eredetileg 2020-ra tervezve volt.

Csak egy nyelven beszélek. Én is részt vehetek?

Igen! Bár a Gathering nyelvek szerelmeseinek szól, nincs hivatalos követelménye annak, hogy hány nyelvet kell beszélned. Ha megnézed az utolsó év programját (vagy a videókat), és úgy gondolod, hogy örömmel vennél részt egy ilyen eseményen, akkor csatlakozz bátran! A résztvevők által beszélt nyelvek száma 1-től 30-ig terjed, 6-os medián értékkel.

Milyen nyelven kommunikálunk a Gathering-en?

A Polyglot Gathering összes résztvevőjének profilján szerepel azon nyelvek listája, amelyeken kommunikálni szeretnének. Nem szokatlan, hogy egy beszélgetés közepén, vagy ha egy újabb résztvevő csatlakozik a csevegéshez a résztvevők nyelvet váltanak. A leggyakoribb nyelvek az angol, spanyol, német, francia, orosz és az eszperantó. Ne lepődj meg, ha a körülötted lévő emberek néha olyan nyelven beszélgetnek, amiről te még csak nem is hallottál. A legtöbb előadás angol nyelvű, azonban előfordulnak más nyelvek is. Az egyes előadások során használt nyelv mindig feltüntetésre kerül a programban.

Megkaptátok a regisztrációmat/befizetésemet?

A regisztrációról azonnal egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni. Amennyiben nem érkezik meg, értesíts minket! Amikor elutalod a díjat, gyakran néhány napba telik, amíg a bank feldolgozza azokat. Miután a befizetésed megérkezik, mindenképpen értesítünk téged néhány napon belül.

Nem tudok előre utalni. Mit tehetek?

Amennyiben nem tudod előre elutalni nekünk a rendezvény díját, kérjük, tudasd velünk! Általában előzetes fizetést várunk el, de ez alól lehetnek ritka kivételek.

Ez egy másik Polyglot Conference?

Nem, a Polyglot Conference egy önálló esemény, amelyet a barátaink, Richard Simcott és Alex Rawlings minden évben különböző országokban szerveznek meg. Van egy másik rendezvény is, amelyet szívből ajánlunk, a LangFest, ezt minden év augusztusában, Kanadában rendezik meg. Mind a három esemény arra törekszik, hogy összehozza a poliglottokat és nyelvrajongókat, és lehetővé tegye a többnyelvű közösség számára, hogy találkozzon és megossza a nyelvek iránti hatalmas szenvedélyét. Nagyon örülünk azoknak a résztvevőknek, akik már voltak a Polyglot Conference és a LangFest eseményein, és szeretnénk újra hasonló gondolkodású nyelvszeretőkkel találkozni.