Polyglot Gathering Online 2021

A magyar nyelvű fordítás 89%-ban kész. Minden naprakész információ megtalálható angolul, valamint .
Online
2021. május 20-23.

Hé! Hallottál már a Polyglot Gathering-ről?

A Polyglot Gathering a világ legnagyobb nemzetközi rendezvénye poliglottok és nyelvrajongók számára, amely minden év májusában kerül megrendezésre. Ez a fantasztikus esemény rengeteg bámulatos előadással és prezentációval, sokszínű kulturális- és szórakoztató társasági programokkal várja a résztvevőket. És mi a legjobb? Minden a nyelvekkel kapcsolatos!

Az esemény során a résztvevők terjesztik a kultúrák, valamint a nyelvek iránti szeretetüket és szenvedélyüket, tippeket és tapasztalatokat osztanak meg, és ami a legfontosabb, sok nyelvet használnak és gyakorolnak, hogy társalogjanak és szocializálódjanak egymással, meghallgassák egymást és tanuljanak egymástól. Tanulók, tanárok, rajongók, kezdők, profik, tudósok, oktatók, a Polyglot Conference mindnyájunknak szól! Készen állsz a csatlakozásra?

2021-ben második alkalommal kerül online megrendezésre a Polyglot Gathering!

Az első Polyglot Gathering rendezvények megrendezésére 2014-2016-ban került sor a németországi Berlinben, majd 2017-2019-ben a szlovákiai Pozsony következett, végül a COVID-19 járvány miatt a rendezvény 2020-ban online került megrendezésre. Idén a Polyglot Gathering Online 2021 rendezvényre készülhetsz, amely 2021. május 20-23 között kerül megrendezésre!

Várj! Ez azt jelenti, hogy a Polyglot Gathering nem a lengyelországi Tersinben kerül megrendezésre?

Sajnos nem. A COVID-19 járvány még mindig tart, és nem szeretnénk kockáztatni a résztvevőink egészségét egy ilyen nagy, nemzetközi esemény megszervezésével a mostani nehéz időkben. Bármennyire is szeretnénk veletek élőben találkozni, ezt el kell halasztanunk jövőre. A Teresinben, Lengyelországban megrendezésre kerülő Polyglot Gathering 2022. májusára került elhalasztásra.

Már megvásároltad a jegyet a 2020-as Polyglot Gathering-re Lengyelországba (mielőtt elhalasztásra került) és áttetetted 2021-re? Szerencséd van! Jegyed nemcsak a 2022-es Polyglot Gathering-re szól, hanem a Polyglot Gathering Online 2021 rendezvényre is felár nélkül. Kérjük ellenőrizd az e-mailedet további információért!

Mit mondtak tavaly a résztvevők?

Mit várhatok az idei Polyglot Gathering online rendezvénytől?

Jó, hogy kérdezted! Megértjük, hogy részt venni egy Polyglot Gathering-en anélkül, hogy látnátok poliglott társaitokat, nem ugyanaz az élmény. Azonban azt is tudjuk, hogy mennyire fontos a résztvevőknek, hogy minden évben találkozzanak és tanuljanak egymástól. Ezért szeretnénk a tavalyi rendezvényt kibővíteni és a Polyglot Gathering Online 2021-et egy online, nyelvi tapasztalatokkal teli csomaggá tenni!

Magukkal ragadó előadások

Készülj fel arra, hogy ihletet szerezz a világ minden tájáról érkező poliglottoktól, akik különböző nyelveken megosztják a tapasztalataikat az általuk tartott előadások során, a nyelvekkel kapcsolatos számos különböző témakörben. Akár egy adott nyelvet szeretnél mélységeiben felfedezni, akár a nyelvtanulás különböző módszereiről szeretnél többet megtudni, számos lehetőség közül fogsz tudni választani.

Miután az élő előadások véget értek, újra megnézheted őket annyiszor, ahányszor csak akarod a Polyglot Gathering Online 2021 végetérte után 1 hónapig. Mennyire klassz ez?

Nyelvi gyakorló szobák

Szeretnéd gyakorolni a francia, német, indonéz vagy szuahéli nyelvet? Mi biztosítjuk neked a lehetőséget! Az óriási népszerűségnek örvendő nyelvi gyakorló szobák visszatérnek az idei Polyglot Gathering Online rendezvényen és lehetőséged lesz gyakorolni számos nyelvet az egész esemény során más poliglottokkal együtt. 1 nyelv, 1 óra, 1 szoba, csak válassz egyet és kezdheted is!

Sokszínű program

A beszédek mellett, a Polyglot Gathering Online 2021 rengeteg szórakoztató, nyelvekkel kapcsolatos programokat kínál, amelyeken nézőként vagy akár aktív résztvevőként is ott lehetsz. Jelenleg rengeteg nagy meglepetést tervezünk nektek, ezért kövess minket, mert a későbbiek folyamán konkrétabb részleteket fogunk közölni veletek!

Társadalmi és kulturális foglalkozások

Szórakozzunk közösen és ismerjük meg egymást egy többnyelvű környezetben! A Polyglot Gathering mindig is a résztvevőiről szólt, és ünnepelte a hátterek, kultúrák és nyelvek csodás sokszínűségét. Annak ellenére, hogy mindez jelenleg online zajlik, ez az esemény segít neked, hogy kapcsolatba lépj másokkal, és hogy a poliglott légkört a legteljesebben átérezhesd.

A poliglottok aktív közösségének részesévé válhatsz

Telegram csoportunk már most is aktív és nyitva marad a Polyglot Gathering Online 2021 rendezvény alatt és után is. Szeretnél találni olyan embereket akivel közös az érdeklődésetek, és egy kicsit megismerni őket a rendezvény előtt? Szeretnél kommunikálni a többiekkel a párhuzamos foglalkozások alatt? Szeretnéd tartani a kapcsolatot új ismerőseiddel és barátaiddal? Ha a válaszod igen, ez a megfelelő hely minderre!

Kattints ide a Polyglot Gathering Online 2021 Telegram csoport megtekintéséhez.

Részvételi igazolás

Az esemény végén minden résztvevő e-mailben kap egy részvételi igazolást. Mutasd meg büszkén az iskolában, az egyetemen, a munkahelyeden, vagy a nagymamádnak, unokádnak!

Kik szervezik ezt az eseményt?

Az esemény alapítói és az első három kiadás fő szervezői 2014 és 2016 között Judith Meyer, Chuck Smith és Martin Sawitzki voltak. Később a Polyglot Conference a németországi Berlinből a szlovákiai Pozsonyba költözött, és azóta is az Education@Internet (E@I) nevű nonprofit szervezet rendezi. A fő szervezője Peter Baláž, valamint a nonprofit társaság poliglottokból és rendezőkből álló elkötelezett csapata.

Tudj meg többet a csapatról

A Education@Internet (E@I) egy online projekteket kivitelező nemzetközi csapat, amely 1999-ben kezdte meg tevékenységét. A csapat szakértelmére alapozva az E@I jogilag 2005-ben alapult meg politikailag semleges és nem kormányzati ifjúsági szervezetként.

E@I elképzelése egy harmonikus és békés világ, amelyben minden polgár könnyedén és gyorsan kommunikálhat az egész világon.

A szervezetnek a tevékenységeit ennek a jövőképnek megfelelően, nemzetközi önkéntesek egy csoportjának segítségével végzi. Ezek a tevékenységek olyan projektek megszervezését és támogatását foglalják magukban, amelyek az akadályok nélküli nemzetközi kommunikáció fontosságának és hasznosságának jelentőségét terjesztik.

Amennyiben nagyra értékeled a szervezet Polyglot Gathering létrejöttének érdekében végzett munkáját, és szeretnél hozzájárulni a tevékenységéhez, kérlek fontold meg annak anyagi támogatását, a programok fenntartásának elősegítése érdekében.

Kövesd a Polyglot Gatheringet a közösségi média oldalakon, hogy mindig naprakész információid legyenek!