Polyglot Gathering Online 2021

La traducció al català està completa al 87% . Tota la informació actualitzada pot trobar-se en anglès així com en .

Codi de conducta del congrés.

Tots els assistents, ponents, patrocinadors i voluntaris a la nostra conferència online han d'acceptar el codi de conducta següent. Esperem cooperació per part de tots els participants per ajudar-nos a tenir un entorn segur per a tothom.

Necessites ajuda?

Tens les nostres dades de contacte a la pàgina Contacte .

La versió ràpida.

El nostre congrés està compromès a proporcionar una experiència lliure d'assetjament per a tothom, independentment del seu gènere, identitat i expressió de gènere, edat, orientació sexual, discapacitats, aparença física, tamany del seu cos, raça, ètnia o religió (o manca de religió). No tolerem cap forma d'assetjament als participants del congrés, no tolerem cap comportament que raonablement pugui portar un altre participant a estar o sentir-se insegur o espantat pel seu benestar físic o emocional. Llenguate i imatges sexuals són inapropiades en qualsevol lloc del congrés, incloent-hi xerrades, tallers, esdeveniments socials, "chatrooms", Twitter o d'altres xarxes socials. Els participants del congrés que violin aquestes normes poden ser sancionats o expulsats del congrés "sense devolució de l'import pagat" a criteri dels organitzadors del congrés.

La versió menys ràpida

Assetjament inclou comentaris verbals relatius al gènere, identitat i expressió de gènere, edat, orientació sexual, incapacitats, aparença física, tamany del cos, raça, ètnia, religió, imatges de contingut sexual en espais públics, intimidació intencionada, acorralament, seguiment, "trolling", insults o comentaris denigrants, atacs personals o de contingut polític, interrupció continuada de xerrades o altres esdeveniments i atenció sexual no consentida. Tot això aplica tant a missatges públics com privats.

L'assetjament pot expressar-se de diverses maneres, totes les següents se'n consideren, tot i que no és una llista completa.

Els participant als quals se'ls demani aturar un comportament d'assetjament han de fer-ho de forma immediata.

Patrocinadors i col·laboradors també estan subjectes a la política anti-asetjament. En particular, els patrocinadors no han de fer servir imatges, activitats o altres materials sexualitzats.

Si un participant inicia un comportament pertorbador o d'assetjament, els organitzadors del congrés poden prendre qualsevol acció que considerin adequada, incloent-hi l'advertència o "expulsió del congrés sense devolució de l'import pagat".

Si estàs patint assetjament, has detectat que algú està sent assetjat, o tens alguna preocupació al respecte, si us plau contacta amb els organitzadors abuse@polyglotgathering.com. Descriu la situació breument, inclou si és possible una impressió de pantalla si la situació ha tingut lloc de manera escrita, i ho farem el millor que podrem per reaccionar ràpidament.

El congrés estarà encantat d'ajudar els participants que estiguin patint assetjament a sentir-se segurs tota la durada del congrés. Valorem la teva assistència.

Esperem que els participants segueixin aquestes normes durant totes les activitats del congrés, incloent-hi xerrades i esdeveniments socials.