Polyglot Gathering 2024

De tekst is al voor 99% naar het Nederlands vertaald.
Alle actuele informatie kan teruggevonden worden in het Engels, alsook .

Veelgestelde vragen

Waar vindt de Polyglot Gathering 2024 plaats?

Dit jaar hebben we voor u twee evenementen voorbereid:

Beide evenementen zijn verschillend en vereisen aparte registratie. Registratie en betaling voor één betekent niet registratie voor beide.

Hoe kan ik registreren? Wat is de kostprijs?

De registratie voor de Polyglot Gathering Online is geopend. De ticketprijzen staan ​​vermeld op de registratiepagina.

De registratie voor de fysieke Polyglot Gathering in Praag, Tsjechië is geopend. De ticketprijzen staan vermeld op de pagina “Hoe deelnemen”.

Over de Polyglot Gathering ter plaatse in Tsjechië

Is mijn registratie voor de fysieke Polyglot Gathering ook geldig voor Polyglot Gathering Online?

Nee, beide evenementen zijn verschillend en vereisen aparte registratie. Registratie en betaling voor een van deze evenementen betekent niet registratie voor beide.

Worden er taalcursussen voor en na het evenement georganiseerd?

De info zal binnenkort beschikbaar zijn. Vergeet ons niet te volgen op sociale media om de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Heeft u mijn registratie/betaling ontvangen?

Na registratie ontvangt u onmiddellijk een bevestigingsmail. Gelieve het ons te laten weten indien niet. Banken hebben soms enkele dagen nodig om een overschrijving te verwerken. Wanneer we de betaling ontvangen hebben, zullen we u enkele dagen nadien informeren.

Heb ik een visa nodig om naar Tsjechië te gaan?

U kunt hier controleren wat de situatie is afhankelijk van je burgerschap en indien nodig zo snel mogelijk uw Schengenvisum aanvragen.

Over de Polyglot Gathering

Welk platform gaan we gebruiken?

We gebruiken ons eigen meertalige platform Retevent. Voor een betere ervaring raden we het gebruik van een computer met internetverbinding via kabel en een koptelefoon met microfoon aan. Smartphones worden soms slechts beperkt ondersteund.

Op 27 februari ontvangen alle geregistreerde deelnemers een e-mail met een link naar het platform en inloginformatie. Je hoeft niets te installeren en hebt enkel een webbrowser nodig (Chrome of Firefox wordt aanbevolen).

Is het programma geschikt voor mijn tijdzone?

We streven ernaar dit online evenement zo globaal mogelijk te maken, dus we proberen een schema te hebben dat past voor verschillende tijdzones.

Alle lezingen worden opgenomen om later op een passend moment te herbekijken, zelfs na het evenement – het platform blijft nog een maand beschikbaar na het einde van de Polyglot Gathering.

Wat krijg ik voor mijn online ticket?

Naast de officiële data van Polyglot Gathering Online (van 29 februari tot 3 maart) waarop live gesprekken en meertalige chatrooms aangeboden zulllen worden, zal het online platform gedurende een maand na het evenement beschikbaar zijn. Daar zal u toegang krijgen tot de opnames die u gemist heeft.

Zal mijn inschrijving voor de Polyglot Gathering Online ook geldig zijn voor de Polyglot Gathering ter plaatse?

Nee, beide evenementen zijn verschillend en vereisen aparte registratie. Registratie en betaling voor een van deze evenementen betekent niet registratie voor beide.

Zijn tickets voor Polyglot Gathering Online restitueerbaar?

Tickets voor Polyglot Gathering Online zijn niet restitueerbaar.

Heeft u mijn registratie ontvangen?

Bij registratie ontvangt u direct een bevestigingsmail. Controleer ook de spamfolder indien deze niet aankomt. Gelieve ons te informeren indien u de mail ook daar niet vindt.

Over beide evenementen

Kan ik een bijdrage leveren aan het programma?

Ja, we aanvaarden suggesties voor voordrachten en workshops ( 45 minuten proefsessies). Voordrachten kunnen in elke grote taal en ook in enkele kleinere talen. Sprekers moeten gemotiveerd zijn om hun passie te delen met de polyglotgemeenschap. Gelieve dit formulier in te vullen om je voorstel voor de Polyglot Gathering Online te verzenden.

Ik spreek maar één taal. Mag ik deelnemen?

Ja! Omdat de bijeenkomst voor taalliefhebbers is, is geen vereist voor wat betreft het aantal talen. Als je het programma of de video's van vorig jaar bekijkt en je denkt dat je van zo'n evenement kan genieten, ben je welkom. Het aantal talen dat de deelnemers spreken, gaat van 1 tot meer dan 30, met een mediaan van 6.

Welke talen worden er tijdens de bijeenkomst gebruikt?

Alle deelnemers van de "Polyglot Gathering" hebben een profiel met lijst van de talen waarin zij wensen te communiceren. Het is niet ongebruikelijk om tijdens een gesprek over te schakelen naar een andere taal omdat er iemand nieuw bijkomt. De meest gebruikte talen zijn Engels, Spaans, Duits, Frans, Russisch en Esperanto. Wees niet verbaasd wanneer iemand een taal spreekt die je nog nooit gehoord hebt. De meeste voordrachten zijn in het Engels, maar andere talen worden ook gebruikt. De talen waarin de voordrachten gegeven zullen worden, worden steeds vermeld in het programma.

Is dit een nieuwe "Polyglot Conference" ?

Neen, de "Polyglot Conference" is een apart evenement dat georganiseerd wordt door onze vrienden Richard Simcott en Alex Rawlings, gewoonlijk elk jaar in een ander land en nu online. Beide evenementen streven ernaar polygloten en taalenthousiastelingen samen te brengen en de polyglotgemeenschap in staat te stellen samen te komen en onze grote passie voor talen te delen. We verwelkomen met plezier de deelnemers van de "Polyglot conference" en zien graag gelijkgestemde taalminnaars terug.