Polyglot Gathering 2023

De tekst is al voor 52% naar het Nederlands vertaald.
Alle actuele informatie kan teruggevonden worden in het Engels, alsook .

Polyglot Gathering Online – March 30 to April 2, 2023

Hallo! Heb je al over de Polyglot Gathering gehoord?

De Polyglot Gathering is 's werelds grootste internationale evenement voor polyglotten en taalliefhebbers dat elk jaar aan het eind van mei wordt georganiseerd. Dit fantastische evenement zit boordevol geweldige lezingen en presentaties, rijke culturele activiteiten en een leuk sociaal programma. En wat is het beste deel? Alles heeft met talen te maken!

Tijdens het evenement verspreiden de deelnemers hun liefde en oefenen ze hun passie voor culturen en talen uit, delen ze tips en ervaringen, en het belangrijkste is dat ze vele talen gebruiken en oefenen om met elkaar te discussiëren, te luisteren, te leren en te socialiseren. Leerlingen, leraren, enthousiastelingen, beginners, professionals, wetenschappers, opvoeders, Polyglot Gathering is er voor ons allemaal! Ben je klaar om mee te doen?

Wat kan je op de Polyglot Gathering Online van dit jaar verwachten?

We’re glad you asked! Besides the in-person event in Poland, we’ve decided to organise an online event this year as well. We know how important it is for our participants to meet and learn from one another, so we want to make Polyglot Gathering Online 2023 a complete package full of unique online language experiences!

Boeiende presentaties

Maak je klaar om geïnspireerd te worden door polyglotten van over de hele wereld die hun ervaringen zullen delen door live gesprekken in vele talen over een grote verscheidenheid aan onderwerpen i.v.m. talen. Of je je nu wilt verdiepen in een specifieke taal, of je wilt leren over verschillende methoden om talen te leren, er zullen meer dan genoeg coole lezingen zijn om uit te kiezen.

Als de live gesprekken voorbij zijn, kun je ze tot 1 maand na het einde van Polyglot Gathering Online 2023 kun je ze herbekijken zo veel je wilt. Hoe cool is dat?

Taal practica

Wil je graag je Frans, Duits, Indonesisch of Swahili oefenen?
De enorm populaire taal oefenruimtes maken hun terugkeer tijdens de Polyglot Gathering Online van dit jaar en je zult een grote en levendige verscheidenheid aan talen kunnen oefenen met andere polyglotten gedurende het hele evenement . Een taal, een uur, een ruimte, kies er gewoon één en ga aan de slag!

Een afwisselend programma

Naast de lezingen, zal Polyglot Gathering Online 2023 veel leuke taal-gerelateerde activiteiten bieden waar u aan deel kunt nemen als toeschouwer of als actieve deelnemer. Op dit moment plannen we veel leuke verrassingen voor u, dus blijf op de hoogte want we zullen gaandeweg meer specifieke details bekendmaken.

Sociale en culturele activiteiten

Laten we met z'n allen plezier maken en elkaar leren kennen in een meertalige omgeving! Polyglot Gathering heeft altijd in het teken gestaan van de mensen en het vieren van de prachtige diversiteit aan achtergronden, culturen en natuurlijk talen. Ondanks het feit dat nu alles online gebeurt, zal dit evenement je laten interacteren met anderen en je de polyglot atmosfeer laten opsnuiven en helemaal omarmen

Deel uitmaken van een actieve polyglot community

Onze levendige Telegram groep is al actief, en zal dat blijven gedurende en na de Polyglot Gathering Online 2023. Wil je andere mensen vinden die dezelfde interesses hebben, en hen misschien ook beter leren? Wil je met hen communiceren tijdens de sessies om te weten te komen wie wat doet in de parallelle sessies? Wil je ook nadien in contact blijven met je nieuwe kennissen en vrienden? Indien het antwoord ja is, dan is Telegram de juiste tool.

Klik hier om meer te weten te komen over de Polyglot Gathering Online 2023.

Een certificaat van deelname

Elke deelnemer ontvangt na afloop van het evenement per e-mail een certificaat van deelname. Laat het met trots zien op uw school, universiteit, werkplek of aan uw grootmoeder of kleinzoon!

Klaar voor uw ticket?
Klik hieronder om uw virtuele stoel nu te reserveren.

Wilt u aan dit evenement bijdragen door spreker te worden?

What did the participants say after the previous editions?

Wie organiseert dit evenement?

De oprichters van het evenement en hoofdorganisatoren van de eerste drie edities in 2014-2016 waren Judith Meyer, Chuck Smith en Martin Sawitzki. Daarna verhuisde Polyglot Gathering van Berlijn, Duitsland naar Bratislava, Slowakije en wordt sindsdien georganiseerd door een non-profit organisatie Education@Internet (E@I), met Peter Baláž als de hoofdorganisator samen met de rest van het toegewijde team van polyglotten en organisatoren van deze organisatie.

Read more about the team

Education@Internet (E@I) is een internationaal team dat online-projecten uitvoert en voor het eerst actief werd in 1999. Voortbouwend op de expertise van het team werd E@I in 2005 wettelijk opgericht als een politiek neutrale en niet-gouvernementele jongerenorganisatie.

De visie van E@I is die van een wereld in harmonie en vrede, waarin alle burgers wereldwijd kunnen communiceren met gemak en snelheid.

De activiteiten van deze organisatie worden uitgevoerd in overeenstemming met deze visie, en met de hulp van een internationale groep vrijwilligers. Deze activiteiten bestaan uit het organiseren en ondersteunen van projecten die het belang en het nut van onbelemmerde internationale communicatie verspreiden.

Als u het werk van deze organisatie waardeert en wilt bijdragen aan de verwezenlijking van haar activiteiten, kunt u overwegen haar financieel te steunen om zo de duurzaamheid van haar projecten te helpen waarborgen.

Volg Polyglot Gathering op sociale media om op de hoogte te blijven van de laatste updates