Polyglot Gathering 2023

Bu dildeki çevirinin 69%'i tamamlanmıştır. Tüm güncel bilgilere İngilizce dahil ulaşılabilir.
Online
2 Nisan - 30 Mart, 2023 tarihleri arasında
Teresin, Polonya
14 - 19 Haziran 2023 tarihleri arasında

Hey! Polyglot Gathering'i duydunuz mu?

The Polyglot Gathering is the world’s biggest international event for polyglots and language lovers which is being organized every single year at the end of May. This fantastic event is fully packed with awesome talks and presentations, rich cultural activities and fun social program. And what is the best part? Everything is related to languages!

During the event, the participants spread their love and exercise their passion for cultures and languages, share tips and experiences, and most importantly use and practice many languages to discuss, listen, learn, and socialize with one another. Learners, teachers, enthusiasts, beginners, professionals, scientists, educators, Polyglot Gathering is here for all of us! Are you ready to join?

2023 senesinde bir değil, iki farklı Polyglot Gathering için hazır mısınız?

Bu yıl sizin için iki etkinlik hazırladık:

  • 30 Mart - 2 Nisan tarihleri arasında Polyglot Gathering Online
  • 14 - 19 Haziran tarihleri arası Polyglot Gathering

Polyglot Gathering 2023'de Polonya'da ikinci kez gerçekleşecek!

Polonya'da Varşova'ya 30 km uzaklıktaki Teresin'de 14 - 19 Haziran, 2023 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Teresin, Polonya

Nasıl kayıt olabilirim?

Polyglot Gathering Online için kayıtlar açık! Buraya tıklayıp kaydolun.

Polonya'daki Polyglot Gathering için kayıtlar açık! Buraya tıklayıp kaydolun.

If you miss the Gathering, you can watch the videos of the talks recorded during the previous Gatherings on our YouTube channel. Don’t forget to subscribe!

Bülten

Polyglot Gathering 2023 kayıtları açılır açılmaz haberdar olmak istiyorsanız, e-postanızı bırakmanız yeterli!

Geçen senenin katılımcıları neler söylediler?

Katılmak için kaç dil bilmeliyim?

Ana dilin! Bu kadar.

There’s no requirement of speaking many languages. All that counts is your approach to them: if you love learning languages and you want to meet like-minded people who also love languages, the Polyglot Gathering is the right place for you!

Neden katılmalıyım?

Yeni arkadaşlar edin

If you think learning languages is a great leisure activity and you are learning new and new ones in your free time, where else will you find more than 500 people with this passion? ? It’s the best place to make like-minded friends.

Diğer profesyonellerle tanışın

If you are a language professional, teacher, interpreter or translator, then the proactive networking and stratcom with a clear goal to leverage your paradigm shift in language learning and endeavour for thinking out the box without any impact on doing the heavy lifting, attending the Polyglot Gathering may help you to push the envelope and bring a win-win situation. And if you came here after you were searching for these buzzwords, hey, we got you and want absolutely to talk to you on the site!


(Kaynak: Wikimedia Commons)

Polonya'nın kalbini ziyaret edin

Poland is worth visiting. From the Baltic Sea to the Tatra Mountains, from castles to the Białowieża Forest, Poland has a lot of attractive places to see. You will definitely find something that suits your taste. Plan a longer stay to visit some of them!

Polish your Polish

Muhtemelen Grzegorz Brzęczyszczykiewicz ile tanışmayacaksınız veya chrząszcz brzmi w trzcinie, hatta cześć veya szczęście telaffuz etmek çok zor, değil mi?

Hiç Lehçe bilmiyorsanız, Gathering'e gitmeden önce temel bilgileri buradan polski.info öğrenin.

Etrafı gezin

Travel around Central and Eastern Europe: Germany, Czech Republic, Slovakia, Lithuania are all in the Schengen Area, and there are no extra costs for phone and data roaming, which makes travelling much easier.

Polyglot Gathering'de katılımcılar neler yapıyor?

attend lectures with practical language learning tips and many interesting topics related to languages (mostly in English but also in other languages) and even propose their own
share their own tips, ideas and insights in Lightning talks (spontaneous short talks)
visit practical workshops about less known languages and other language-learning skills
talk to other people in whatever language they share (everyone has a nametag with all the languages they wish to speak)
hang out in comfy get-together areas in between the talks (including a No-English zone, a Board Game zone, Coffee-break zone (with free coffee!) or Sponsors zone
enjoy multilingual concerts, take an active part in a cultural evening
visit the city and surroundings, spend time in local bookstores and taste the regional cuisine in pubs and restaurants
share old language books and fresh food/beverage snacks from their country

Fotoğraflarla Polyglot Gathering

Bu etkinliğin organizatörleri kimlerdir?

Etkinliğin kurucuları ve 2014-2016 senelerindeki ilk üç edisyonun ana organizatörleri Judith Meyer, Chuck Smith ve Martin Sawitzki idi. Daha sonra Polyglot Gathering Berlin, Almanya'dan Bratislava, Slovakya'ya taşındı ve o zamandan beri kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan 'Education@Internet (E@I) tarafından, ana organizatör Peter Baláž ile birlikte bu kuruluşun kendini adamış polyglot ve organizatörlerin bulunduğu takım tarafından etkinlik organize ediliyor.

Ekip hakkında daha fazlasını okuyun

Education@Internet (E@I), 1999'da aktif hale gelmiş çevrimiçi projeler yürüten uluslararası bir ekiptir. E@I ekibin uzmanlığına dayanarak yasal olarak 2005 yılında siyasi açıdan tarafsız ve bir sivil toplum gençlik kuruluşu olarak kurulmuştur.

E@I’nin vizyonu uyum ve barış içinde tüm vatandaşların dünya çapında kolaylıkla ve hızla iletişim kurabildiği bir dünya görüşüdür.

Bu kuruluşun faaliyetleri bu vizyon doğrultusunda ve uluslararası bir gönüllü grubunun yardımıyla yürütülmektedir. Bu faaliyetler, engelsiz uluslararası iletişimin önemini ve faydasını yayan projeleri organize etmeyi ve desteklemeyi içerir.

Bu kuruluşun Polyglot Gathering ile ilgili çalışmalarını takdir ediyorsanız ve etkinliklerin gerçekleştirilmesine katkınız olsun istiyorsanız, lütfen projelerinin sürdürülebilirliğinin sağlanması için finansal olarak bizi destekleyin.

En son gelişmelerden haberdar olmak için Polyglot Gathering'i sosyal medya hesaplarınızdan takip edin!