Polyglot Gathering 2023

Terjemahan ke bahasa Melayu sudah 91% lengkap. Semua maklumat terkini boleh didapati dalam bahasa Inggeris serta .

Pendaftaran Polyglot Gathering Online

454 orang peserta telah mendaftarkan diri untuk Polyglot Gathering Online.

Ruangan yang bertanda bintang merah (*) wajib diisi.

Borang pendaftaran ini ialah untuk Polyglot Gathering Online dari 30 Mac hingga 2 April. Pendaftaran untuk Polyglot Gathering secara bersemuka di Poland boleh didapati di sini.

Sesetengah ruangan tidak diisi dengan betul. Sila semak butiran yang telah anda masukkan.

Maklumat peribadi
Tiket

100 orang pertama yang mendaftarkan diri ke Polyglot Gathering secara bersemuka di Poland layak menyertai acara dalam talian secara percuma! Sekiranya anda seorang daripada mereka, sila ikut arahan yang telah dihantar kepada anda melalui emel pengesahan pendaftaran bagi acara bersemuka.

Adakah anda kesempitan wang tetapi ingin menyertai Polyglot Gathering Online 2023? Sila hubungi kami di administration@polyglotgathering.com sebelum 2023-03-27.

Bersatu teguh bersama Ukraine– Kami akan memberi kemasukan percuma ke Polyglot Gathering untuk semua warganegara Ukraine. Sekiranya anda merupakan warganegara Ukraine, sila gunakan kod promosi Ukraine ketika pendaftaran. Ini merupakan cara kami menunjukkan penghormatan dan sokongan buat Ukraine pada masa yang amat sukar ini.

Kod promosi

Sekiranya anda mempunyai kod promosi untuk Polyglot Gathering Online, sila tulis dalam ruang di bawah.

Invois
Maklumat lanjut tentang diri anda
Komen tambahan
Syarat-syarat
Jumlah (dalam euro)

Yuran telah dikira secara automatik.

Berdasarkan nama anda, kami telah memberi diskaun atas sumbangan anda untuk Polyglot Gathering.
Pembayaran
Maklumat pembayaran
Borang pembayaran disokong oleh Stripe.

Selepas anda klik ”Saya nak daftar!” anda akan dipindahkan ke satu halaman yang mempunyai rumusan data anda dan anda akan menerima satu emel pengesahan dengan maklumat tambahan. Jika emel tersebut tidak sampai, lihat folder spam anda. Sila hubungi kami di administration@polyglotgathering.com jika anda mempunyai sebarang soalan.

Saya dengan ini mendaftarkan diri untuk Polyglot Gathering Online 2023 dan berjanji untuk membayar yuran seperti di atas.